ENJOY THE RIDE


Μίχα-Ωλενός

Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το βουνό . Υπάρχουν άνθρωποι  που αισθάνονται καλά στο βουνό χωρίς να ξέρουν το γιατί. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βιώσει ξεχωριστά συναισθήματα στο βουνό .υπάρχουν και κάποιοι από εμάς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς την επαφή με το βουνό .
Αναρωτηθήκατε  ποτέ τι μας οδηγεί σ΄ αυτή την επαφή , τα αίτια της είναι κοινωνιολογικά ,είναι βιολογικά, είναι ανθρωπολογικά, είναι ψυχολογικά ?
Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τις στιγμές και τα συναισθήματα που έχουμε βιώσει. .
Τι μας οδηγεί σ΄αυτές τις δυσπρόσιτες μεριές του πλανήτη ,τι μας κάνει να αποχωριζόμαστε τις σύγχρονες κοινωνίες μας και να ταξιδεύουμε σε σημεία απομακρυσμένα που όσο είναι δυνατό κρατούν την αυθεντικότητα τους .
Αετοράχη

Μήπως πηγάζει η ανάγκη αυτή από την ιστορία μας ,μήπως λαμβάνουμε ερεθίσματα που βρίσκονται μέσα στο DNA μας , μήπως βρίσκουμε πράγματα που δεν μπορούμε να βρούμε μέσα από τη σύγχρονη δομή της κοινωνίας μας .
Μήπως κάτι μας έχει ξεφύγει ,μήπως στη διαδρομή μέσα στο χρόνο έχουμε ξεχάσει κάτι, κάτι που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε και να εξελιχτούμε.
Κάστρο
Ας ανακαλύψουμε τους αρχαίους δρόμους για να μπορέσουμε να δούμε που οδηγούν .

Εδώ θα ήθελα τη συμμετοχή σας, και τη δική σας άποψη πάνω στο θέμα από όποια σκοπιά κι΄αν θα θέλατε να το κοιτάξετε είτε αυτή λέγεται επιστημονική γνώση είτε προσωπική εμπειρία.
Ελπίζω να απολαύσουμε  όλοι μας το ταξίδι.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις